Cel de-al doilea element de biosecuritate controlat este aerul, atât în piscine, cât şi în vestiare.

 

În piscine aerul este controlat de 2 centrale de tratare aer, comandate de BMS (Building Management System), fiind menţinute viteze mici de extracţie şi introducere pentru a nu se crea curenţi. Cele 2 centrale de tratare aer interoghează un sistem complex de senzori interiori şi exteriori, ajustează temperaturile continuu şi automatizat, evacuează aerul viciat înlocuindu-l cu aer proaspăt si filtrat şi deasmenea dezumidifică incintele, astfel încât aerul să fie în permanenţă benefic copiilor. Centralele sunt deservite de un sistem de de încălzire a agentului primar şi de un sistem centralizat de răcire (grup compresor–condensator), ambele comandate computerizat de către BMS (Building Management System).

Incintele vestiarelor sunt ventilate artificial şi încălzite în pardoseală. Pentru evitarea contaminării încrucişate, aerul din vestiare este tratat UV. Pentru evitarea circulaţiei necontrolate a aerului, care ar putea conduce la curenţi de aer dăunători copiilor, încălzirea şi răcirea se realizează cu ventilo-convectori de pardoseală în toate spaţiile mai puţin zona vestiarelor unde încălzirea se realizează în toată pardoseala pentru a crea un climat confortabil utilizatorilor.

Pardoselile piscinelor sunt realizate din deck compozit, un material inovator care impiedică dezvoltarea micoorganismelor, sunt rugoase (nu alunecă) şi sunt încălzite pe toată suprafaţa lor, fiind menţinute uscate, calde şi confortabile.

PROGRAM:

  • Luni - Vineri: 9:00 AM - 21:00 PM
  • Sâmbătă: 10:00 AM - 18:00 PM
  • Duminică: 10:00 AM - 18:00 PM
0217948486  |  0725 940 668
Top