Viziunea noastră se bazează pe certitudine şi transparenţă. Când afirmam că oferim o facilitate destinată exclusiv copiilor, o facem cu responsabilitatea noastră de părinţi. 

Trebuie să cunoasteţi că utilizarea de către copii a piscinelor care nu au sisteme de tratare şi management al factorilor de microclimat proiectate pentru siguranţa acestora, este extrem de riscantă. De aceea utilizăm cele mai performante tehnologii de tratare a apei şi a aerului, cele mai sigure materiale şi cele mai complexe proceduri de biosecuritate, control al vectorilor, management al factorilor de hazard şi menţinere a microclimatului. Toate procesele care sunt legate de siguranţa copiilor dumneavoastră sunt automatizate, pentru a evita erorile umane. Suntem o organizaţie transparentă şi vă invităm oricând sa constataţi şi să evaluaţi cu proprii dumneavoastră ochi, simţuri şi judecată că toate afirmaţiile noastre sunt fundamentate. De altfel întregul sistem de asigurare a microclimatului este transparent, fiind controlat de către două computere (Pool Management System şi Buiding Management System) care culeg informaţii cu ajutorul unui sistem de senzori, interogaţi la intervale prestabilite, ajustează procesele şi afisează în permanenţă valorile de microclimat, astfel încât orice părinte le are sub supraveghere. 

 


 

Considerăm că sportul, sănătatea şi alimentaţia formează un tot inseparabil, de aceea tot ceea ce copilul dumneavoastră va putea consuma după ora de antrenament in restaurantului AQUAZURE situat în incinta complexului, sunt alimente şi băuturi sănătoase. Nu în ultimul rând viziunea noastră este aceea de a coabita prietenos cu factorii de mediu şi de a lăsa o amprentă cât mai redusă de CO2: sistemul de tratare a apei nu utilizează substanţe chimice, utilizăm doar detergenţi şi dezinfectanţi biodegradabili, toate echipamentele şi corpurile de iluminat au consum redus de energie şi nu poluează fonic, încălzirea şi răcirea se realizează centralizat, utilizăm panouri solare pentru eficienţă energetică şi un sistem ingenios de recuperare a căldurii, toate incintele sunt termoizolate, utilizăm două sisteme de control BMS şi PMS pentru optimizarea consumurilor, ş.a.m.d.

PROGRAM:

  • Luni - Vineri: 9:00 AM - 21:00 PM
  • Sâmbătă: 10:00 AM - 18:00 PM
  • Duminică: 10:00 AM - 18:00 PM
0217948486  |  0725 940 668
Top