EXTRAS DIN DOCUMENTUL TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE, PUBLICAT PE SITE-UL www.splash-academy.ro IN DATA DE: 25.05.2018.

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1. Te rugam sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016. SPLASH REPUBLIK S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.

Prin completarea datelor in formularul de inregistrare si creare de Cont si/sau de Comanda de Produse si/sau Servicii pe www.splash-academy.ro, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SPLASH REPUBLIK S.R.L. si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut in Politica de Confidentialitate si in Termeni si Conditii de Utilizare.

Prin citirea documentului Politica de Confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

16.2. Instrumentele dvs. de control și drepturile dvs. de confidențialitate

Puteti să aveți control asupra informațiilor dvs., puteți examina sau edita informațiile Contului dvs., inclusiv preferințele de marketing, datele referitoare la localizare, opțiunile mobile, setările de publicitate și istoricul căutărilor și instrumentele de control pentru ștergerea contului prin accesarea Instrumentelor de control referitoare la confidențialitate.

În multe cazuri în care procesăm informațiile dvs., puteți avea, de asemenea, dreptul de a restricționa sau limita modurile în care utilizăm informațiile dvs.  În anumite cazuri, aveți dreptul, de asemenea, să obiectați față de procesarea informațiilor dvs. de către noi.

De asemenea, ne puteți solicita să vă modificăm informațiile, puteți solicita să ștergem informațiile dvs. și SPLASH REPUBLIK va efectua această solicitare dacă nu apar anumite motive excepționale, care permit SPLASH REPUBLIK să păstreze anumite informații despre dvs.

De asemenea, aveți dreptul de a obține o copie a informațiilor dvs. într-un format ușor accesibil.  În anumite circumstanțe, ne puteți solicita, de asemenea, să transferăm unele dintre informații terților. SPLASH REPUBLIK vă va ajuta să vă exercitați aceste drepturi importante.

16.3. Retragerea consimțământului

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul față de procesarea de către noi a informațiilor dvs. și utilizarea de către dvs. a Produselor si/sau Serviciilor noastre în orice moment. La fel cum vă puteți da acordul prin interacțiunea cu Serviciile noastre, vă puteți retrage, de asemenea, consimțământul prin Serviciile noastre. Puteți alege să ștergeți contul SPLASH REPUBLIK din setările contului dvs. și vom șterge informațiile dvs.

Dacă vă retrageți consimțământul față de utilizarea sau partajarea informațiilor dvs. în scopurile stabilite în această Politică de Confidențialitate, este posibil să nu aveți acces la toate (sau la oricare dintre) Produsele si/sau Serviciile noastre și este posibil să nu vă oferim toate (sau oricare dintre) Produsele si/sau Serviciile din această Politică de Confidențialitate și din Termeni si Conditii de Utilizare. În anumite cazuri, putem continua să procesăm informațiile dvs. după ce v-ați retras consimțământul dacă avem o bază legală să facem acest lucru sau dacă retragerea consimțământului dvs. a fost limitată la anumite activități de procesare. De exemplu, putem păstra informații dacă trebuie să facem acest lucru pentru a respecta o obligație legală, pentru a soluționa litigii și pentru a pune în aplicare acordurile noastre.

16.4. Colectarea și utilizarea informațiilor - Generalități

Anumite categorii de informații colectate de SPLASH REPUBLIK sunt necesare pentru a utiliza Produsele si/sau Serviciile noastre, cum ar fi informațiile pe care trebuie să le oferiți atunci când vă înregistrați pentru unele Produse si/sau Servicii.  Putem colecta și combina informații când interacționați cu Produsele si/sau Serviciile SPLASH REPUBLIK, inclusiv informațiile descrise mai jos.

 • Informațiile pe care ni le furnizați. Colectăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea opera și furniza Produsele si/sau Serviciile noastre, inclusiv:
 • Când creați un cont cu un Serviciu sau o marcă SPLASH REPUBLIK. (rețineți, când utilizați Produsele si/sau Serviciile noastre, vă putem recunoaște sau putem recunoaște dispozitivele dvs. chiar dacă nu sunteți conectat la Produsele si/sau Serviciile noastre.)
 • SPLASH REPUBLIK poate utiliza ID-urile, modulele cookie și alte semnale ale dispozitivului, inclusiv informații obținute de la terți, pentru a asocia conturi și/sau dispozitive cu dvs.
 • Când utilizați Produsele si/sau Serviciile noastre pentru a comunica cu alții sau când postați, încărcați sau stocați conținut (cum ar fi comentarii, fotografii, mesaje, clipuri, e-mailuri, servicii de mesagerie și fișiere atașate).
 • Când utilizați în alt mod Produsele si/sau Serviciile noastre, cum ar fi vizualizarea conținutului pe care îl punem la dispoziție, efectuați căutări și instalați orice aplicatie SPLASH REPUBLIK.
 • Atunci când vă înscrieți pentru Produse si/sau Servicii contra cost, utilizați Serviciile care necesită informațiile dvs. financiare sau încheiați tranzacții cu noi sau cu partenerii noștri de afaceri, putem colecta informațiile dvs. de plată și facturare pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile contra cost respective. Ne putem aminti informațiile de plată pe care le-ați introdus în timpul unei achiziții anterioare pentru Produse si/sau Servicii contra cost și vă putem oferi opțiunea de a utiliza informațiile de plată respective în timpul achiziționării unui Produs si/sau Serviciu nou.
 • Informații despre dispozitiv. Colectăm informații de pe dispozitivele dvs. (computere, telefoane mobile, tablete etc.) pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile noastre, inclusiv informații despre cum interacționați cu Produsele si/sau Serviciile noastre și cele ale partenerilor noștri terți și informații care ne permit să recunoaștem și să asociem activitatea dvs. între dispozitive și Produse si/sau Servicii.  Aceste informații includ informații și identificatori specifici dispozitivului, cum ar fi adresa IP, informatii despre module, identificatori despre dispozitivul mobil și publicitate, versiunea browserului, tipul și versiunea sistemului de operare, informații referitoare la rețeaua mobilă, setările dispozitivului și datele software. 
 • Informații de localizare. Colectăm informații de localizare dintr-o varietate de surse si și puteți gestiona permisiunile dvs. de localizare accesând instrumentul cu setările de localizare de pe dispozitivele dvs..
 • Informațiile din module cookie și alte tehnologii.
 • Colectăm informații când accesați conținut, publicitate, site-uri, widgeturi interactive, aplicații și alte produse (atât prin, cât și în afara Produselor si/sau Serviciilor noastre) unde sunt prezente tehnologiile de colectare a datelor SPLASH REPUBLIK (cum ar fi semnalizatoare web, instrumente de dezvoltare, etc.). Aceste tehnologii de colectare a datelor ne permit să înțelegem activitatea dvs. prin și în afara Produselor si/sau Serviciilor noastre și să colectăm și să stocăm informații atunci când interacționați cu Produsele si/sau Serviciile pe care le oferim partenerilor.
 • Aceste informații includ tipul de conținut sau anunțuri distribuite, vizualizate sau pe care se face clic; frecvența și durata activităților dvs.; site-urile sau aplicațiile pe care le-ați utilizat înainte de a accesa Produsele si/sau Serviciile noastre și unde ați mers în continuare; dacă ați interacționat cu conținut sau anunțuri specifice; și dacă ați vizitat site-ul web al unui agent de publicitate, ați descărcat aplicația unui agent de publicitate, ați cumpărat un produs sau serviciu la care s-a făcut reclamă sau ați efectuat alte acțiuni.
 • Informații de la alții. Colectăm informații despre dvs. când le primim de la alți utilizatori, de la terți și de la afiliati cum ar fi:
 • Atunci când conectați contul la serviciile terților sau vă conectați utilizând un partener terț (cum ar fi Google, Facebook, Instagram sau Twitter);
 • Din surse disponibile public;
 • De la agenți de publicitate despre experiențele sau interacțiunile dvs. cu ofertele lor;
 • Când obținem informații de la terți sau alte companii, cum ar fi cele care utilizează Produsele si/sau Serviciile noastre. Acestea pot include activitatea dvs. pe alte site-uri și în alte aplicații, precum și informațiile furnizate de terți pentru dvs. sau pentru noi.

16.5. Cum utilizăm aceste informații

Ne bazăm în principal pe trei baze separate pentru a procesa legal informațiile dvs. Mai întâi, trebuie să procesăm informațiile dvs. în anumite moduri pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile noastre, în conformitate cu Termeni si Conditii de Utlilizare. Această procesare este necesară pentru a executa contractul între dvs. și noi și Termeni si Conditii de Utilizare precizează clar că procesarea informațiilor dvs. în scopurile conținutului și anunțurilor personalizate este o parte necesară a Produselor si/sau Serviciilor pe care le oferim. În al doilea rând, unde ne-ați dat acordul să utilizăm informațiile dvs. în anumite moduri, ne vom baza pe acordul dvs. În al treilea rând, după cum am descris mai detaliat mai jos, în anumite cazuri putem procesa informațiile dvs. unde este necesar pentru a ne urmări interesele noastre legitime, dacă drepturile sau interesele dvs. nu prevalează asupra acestor interese legitime.  Ocazional, SPLASH REPUBLIK se poate baza pe alte temeiuri juridice pentru a procesa informațiile dvs., cum ar fi pentru a proteja interesele vitale ale utilizatorului (cum ar fi când există riscul de vătămare iminentă) sau pentru a respecta o obligație legală.

Pentru a furniza, a personaliza și a îmbunătăți Produsele si/sau Serviciile noastre, combinăm și utilizăm informațiile pe care le avem despre dvs. (inclusiv informațiile pe care le primim prin și în afara Produselor si/sau Serviciilor noastre) pentru a înțelege cum utilizați și interacționați cu Produsele si/sau Serviciile noastre și persoanele sau lucrurile la care sunteți conectați și de care sunteți interesați. De asemenea, putem utiliza informațiile pe care le avem despre dvs. în următoarele moduri și pentru următoarele scopuri:

 • Pentru a furniza, a întreține, a îmbunătăți și a dezvolta funcționalități, conținut și Produse si/sau Servicii relevante;
 • Pentru a analiza conținutul dvs. și alte informații (inclusiv e-mailurile primite și trimise, mesajele instantanee, postările, fotografiile, fisierele atasate si alte comunicari) pentru a păstra Produsele si/sau Serviciile noastre în siguranță și a ne ajuta să facem conținutul, Produsele si/sau Serviciile și anunțurile pe care vi le furnizăm mai personalizate. Puteți examina și controla anumite tipuri de informații legate de contul dvs. SPLASH REPUBLIK prin utilizarea Controalelor de confidentialitate.
 • Pentru îndeplinirea solicitărilor dvs. și atunci când primim autorizație din partea dvs.;
 • Pentru a-i ajuta pe agenții de publicitate și pe editori să intre în contact pentru a oferi anunțuri relevante în aplicațiile și site-urile web ale acestora;
 • Pentru a potrivi și a difuza anunțuri direcționate (pe toate dispozitivele, atât prin, cât și în afara produselor si/sau serviciilor noastre) și a furniza publicitate relevanta bazată pe activitatea dispozitivului, interesele deduse și informațiile locației dvs;
 • Pentru a vă contacta și a vă transmite informații legate de contul dvs. sau mesaje de marketing, informații pe care le puteti controla;
 • Pentru a asocia activitatea dvs. cu Produsele si/sau Serviciile noastre și dispozitivele dvs. precum și a asocia orice conturi pe care le utilizați în Serviciile SPLASH REPUBLIK. Putem asocia activitatea și conturile cu un singur ID de utilizator:
 • Pentru a efectua sau a susține promotii;
 • Pentru cercetare și susținerea inovației;
 • Pentru a crea analize și rapoarte pentru părți externe, inclusiv parteneri, editori, agenți de publicitate, aplicații, terti și public privind utilizarea tendințelor din Produsele si/sau Serviciile și anunțurile noastre, inclusiv prezentarea tendințelor partenerilor privind preferințele generale, eficacitatea anunțurilor și informații privind experiențele utilizatorilor. Aceste analize și rapoarte pot include informații agregate sau pseudonimizate, dar nu includ informații legate de un identificator sau utilizator identificabil;
 • Pentru a furniza Produse, Servicii, anunțuri, rezultate de căutare și alt conținut în funcție de locație, în conformitate cu setarile locatiei dvs.;
 • Pentru a combina informațiile pe care le avem despre dvs. cu informații pe care le obținem de la partenerii de afaceri sau alte companii, cum ar fi activitățile dvs. pe alte site-uri și aplicații pentru a asigura că anunțurile, Produsele, Serviciile și conținutul pe care le oferim sunt mai potrivite pentru interesele dvs.;
 • Pentru a detecta și a oferi protecție împotriva activității frauduloase, abuzive sau ilegale și pentru a menține Produsele si/sau Serviciile noastre în siguranță.

Vă oferim instrumente de control cu ajutorul cărora puteți gestiona experiența de utilizare a produselor și serviciilor noastre.  De exemplu, puteți examina sau edita informatiile contului dvs., gestiona preferintele dvs. de marketing sau renunta la anunturi directionate. Deși anunțurile personalizate sunt necesare în scopurile intereselor noastre legitime și o parte necesară a acordului nostru cu dvs., vă oferim capacitatea de a obiecta față de anumite anunțuri personalizate prin opțiunea dvs. de a renunța la anumite anunțuri direcționate.  Dacă aveți obiecții prin această renunțare, veți continua să vedeți anunțuri, dar este posibil ca acestea să nu fie la fel de relevante sau utile pentru dvs.

16.6. Cum partajăm aceste informații

SPLASH REPUBLIK partajează informații prin mărcile și companiile afiliate. De asemenea, partajăm informații pe care le avem despre dvs. în conformitate cu această Politică de Confidențialitate, inclusiv pentru a furniza Produsele si/sau Serviciile pe care le-ați solicitat (inclusiv când vă conectați cu aplicatii si widget-uri de la terti). Nu vindem, licențiem sau partajăm informații care identifică individual clienții noștri cu companii, organizații sau persoane din afara SPLASH REPUBLIK, cu excepția cazului în care se aplică una dintre următoarele circumstanțe:

 • Cu consimțământul dvs. Vom partaja informațiile cu companiile, organizațiile sau persoanele din afara SPLASH REPUBLIK atunci când avem acordul dvs.;
 • În cadrul SPLASH REPUBLIK. Informațiile pot fi, de asemenea, partajate cu SPLASH REPUBLIK, inclusiv cu alte produse si/sau servicii și afiliati SPLASH REPUBLIK. Afiliații SPLASH REPUBLIK pot utiliza informațiile într-un mod conform cu politicile lor de confidențialitate.
 • Cu Parteneri. Putem partaja informațiile dvs. cu companii neafiliate, care sunt:
 • Parteneri de încredere. Oferim informații despre utilizator partenerilor de încredere care lucrează în numele SPLASH REPUBLIK pe baza instrucțiunilor noastre și în conformitate cu măsurile de confidențialitate adecvate;
 • Parteneri de publicitate, analiză și afaceri (limitate la informații care nu pot fi identificate personal). Putem partaja informații agregate sau pseudonime (inclusiv informații demografice) cu partenerii, cum ar fi editori, agenți de publicitate, servicii de analiză a măsurătorilor, aplicații sau alte companii. De exemplu, putem spune unui agent de publicitate cum au evoluat anunțurile sale sau putem raporta câte persoane au instalat o aplicație după ce au văzut o promoție. Nu partajăm informații care vă identifică personal (informațiile personale de identificare sunt informații precum numele sau adresa de e-mail) cu acești parteneri, cum ar fi editori, agenți de publicitate, sisteme de analiză și măsurare, aplicații sau alte companii.

Atunci când utilizați aplicații de la terți, site-uri web sau alte produse integrate cu Serviciile noastre, aceștia pot colecta informații despre activitățile dvs. respectând propriile condiții și politici de confidențialitate;

 • Permitem altor companii care prezintă anunțuri pe paginile noastre web sau în aplicațiile noastre să colecteze informații din browserele sau dispozitivele dvs.. Utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii de colectarea a datelor de către alte companii face obiectul propriilor politici de confidențialitate, nu al acestei politici. La fel ca multe companii, putem permite corespondența dintre modulele cookie și anumiți parteneri. Dar aceste părți nu sunt autorizate să acceseze modulele cookie SPLASH REPUBLIK.
 • În scopuri legale. Putem accesa, păstra și divulga informații pentru a investiga, preveni și acționa în legătură cu: (i) procedura legală, solicitările agențiilor juridice și guvernamentale; (ii) aplicarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare; (iii) pretențiile conform cărora un anumit conținut încalcă drepturile terților; (iv) solicitările de asistență pentru clienți; (v) problemele tehnice; (v) protecția drepturilor, proprietății sau siguranței personale a SPLASH REPUBLIK, utilizatorilor săi sau publicului; (vi) stabilirea sau exercitarea drepturilor noastre legale sau apărarea împotriva acțiunilor în justiție; sau (vii) dacă se solicită în alt mod prin lege.
 • Aceasta poate include răspunsul la solicitări guvernamentale legale.
 • Proprietar nou. Dacă dreptul de proprietate sau controlul total sau parțial al SPLASH REPUBLIK sau al unui Produs si/sau Serviciu specific se schimbă ca urmare a unei fuziuni, achiziții sau vânzări de active, putem transfera informațiile dvs. proprietarului nou.

16.7. Detalii pentru produse și servicii specifice

Momentan nu acceptăm crearea de Conturi de familie SPLASH REPUBLIK.

Atunci când copilul dvs. utilizează produse și servicii SPLASH REPUBLIK, SPLASH REPUBLIK colectează și utilizează informații cu caracter personal despre copilul dvs. Aceste informații pot include (dar nu sunt limitate la) nume, sex, data nașterii, informații despre geolocalizare, interogări de căutare, identificatorul dispozitivului mobil, numărul de telefon mobil, adrese de e-mail alternative, persoane de contact, informații despre persoanele de contact (inclusiv informațiile de contact online), adresă fizică, adresă IP, alți identificatori persistenți și orice alte informații pe care copilul dvs. le poarte partaja cu noi sau cu partenerii si afiliatii noștri, cum ar fi fotografii si clipuri video care conțin imaginea sau vocea copilului dvs.

 • Copilul dvs. poate divulga aceste informații sau altele nouă, partenerilor noștri sau publicului atunci când utilizează produsele și serviciile noastre și ale partenerilor noștri.
 • SPLASH REPUBLIK și partenerii noștri pot utilize module kookie si semnalizatoare web pentru a colecta informații de la copilul dvs., inclusiv pe fiecare pagină a site-ului nostru web și în toate produsele și serviciile noastre, care pot să apară pe alte site-uri web. Puteți citi mai multe despre cum colectăm, utilizăm și divulgăm informațiile utilizatorului în aceasta Politica de Confidentialitate.
 • Partenerii si/sau afiliatii noștri sunt o parte integrantă din produsele si/sau serviciile noastre, iar partenerii noștri pot colecta informații de la copilul dvs., după cum este indicat in prezenta Politica de Confidentialitate.
 • Copilul dvs. poate avea acces la și utiliza toate produsele și serviciile SPLASH REPUBLIK, doar cu acordul dumneavoastra.
 • SPLASH REPUBLIK nu contactează copii cu vârsta mai mică de 18 ani despre oferte speciale sau în scopuri de marketing fără permisiunea unui părinte.
 • SPLASH REPUBLIK nu solicită unui copil cu vârsta mai mică de 18 ani mai multe informații cu caracter personal drept condiție pentru participare, decât este necesar în mod rezonabil pentru a participa la orice activitate sau promoție.
 • Puteți retrage acordul pe care l-ați dat catre SPLASH REPUBLIK și afiliatilor si partenerilor săi de a colecta, utiliza și divulga informațiile cu caracter personal ale copilului dvs., în orice moment, prin conectarea la contul dvs. și apoi prin stergerea acestuia. Prin stergerea acestui cont se pierde posibilitatea de utilizare a Produselor si/sau Serviciilor contractate sau posibilitatea de a achizitiona Produse si/sau Servicii noi oferite de catre SPLASH REPUBLIK.

16.8. Securitatea informațiilor și păstrarea datelor

SPLASH REPUBLIK a adoptat măsuri de siguranță tehnice, administrative și fizice pentru a ajuta la protejarea împotriva accesului, a utilizării sau a divulgării neautorizate a informațiilor clienților pe care le colectăm sau stocăm.

Protejarea sistemelor noastre și a informațiilor utilizatorilor noștri sunt esențiale pentru a asigura că utilizatorii marcilor, site-urilor web, aplicațiilor, serviciilor de publicitate, produselor, serviciilor sau tehnologiilor („Serviciilor”) SPLASH REPUBLIK se bucură de o experiență sigură și a menține încrederea utilizatorilor noștri. Am luat următoarele măsuri pentru a vă proteja informațiile:

 • Securitate nivel transport (SSL/TLS)

Utilizăm criptarea SSL/TLS atunci când transmitem anumite tipuri de informații, cum ar fi informații privind serviciile financiare sau informații de plată. O pictogramă ce seamănă cu un lacăt se afișează în majoritatea browserelor în timpul sesiunilor SSL/TLS.

 • Verificare suplimentară la autentificare

Pentru unele Produse si/sau Servicii SPLASH REPUBLIK, aveți posibilitatea sa activati o setare care necesită o a doua unitate de informații, cum ar fi un cod trimis prin SMS, pe lângă parolă, atunci când vă autentificați în contul dvs. de pe un dispozitiv sau dintr-o locație pe care nu o recunoaștem.

 • Parole la cerere

De asemenea, SPLASH REPUBLIK oferă parole/coduri de verificare la cerere. La accesarea contului dumneavoastra, permiteți SPLASH REPUBLIK să vă furnizeze un cod de verificare la cerere, trimis pe telefonul dvs. mobil, pentru o verificare suplimentara a accesului la cont.

 • Distribuitori și parteneri

Pentru a proteja securitatea și confidențialitatea informațiilor dvs., este posibil să furnizăm informații partenerilor și distribuitorilor noștri care acționează în numele nostru sau împreună cu noi în temeiul unor acorduri de confidențialitate.

 • Educare și formare

Am implementat un program de educare și formare la nivelul companiei cu privire la securitate, pentru angajații SPLASH REPUBLIK.

Rețineți că nu se poate garanta un nivel de securizare de 100 % pentru niciun fel de transmisii de date prin internet sau de tehnologii de stocare a informațiilor. Continuăm să evaluăm și să implementăm îmbunătățiri legate de practicile și de tehnologia de securitate.

Și dvs. trebuie să luați în serios propria securitate. Va rugam sa ne raportati orice suspiciune legata de accesul neautorizat la contul dumneavoastra.

SPLASH REPUBLIK va păstra informațiile dvs. doar atât timp cât este necesar în scopurile stabilite în această Politică de Confidențialitate, atât timp cât contul dvs. SPLASH REPUBLIK este activ sau cât este necesar pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile. Dacă nu mai doriți ca SPLASH REPUBLIK să utilizeze informațiile dvs. pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile, puteți închide contul și SPLASH REPUBLIK va șterge informațiile pe care le deține despre dvs. cu excepția cazului în care SPLASH REPUBLIK trebuie să păstreze și să utilizeze informațiile dvs. pentru a respecta obligațiile noastre legale, pentru a soluționa dispute și a executa acordurile noastre.

16.9. Interese legitime

SPLASH REPUBLIK poate utiliza informațiile dvs. pentru a furniza, a îmbunătăți și a personaliza Produsele si/sau Serviciile noastre și anunțurile și conținutul pe care vi le furnizăm. Aceasta poate include partajarea informațiilor dvs. în astfel de scopuri și procedăm după cum este necesar pentru a ne urmări interesele legitime și interesele dvs. legitime în ceea ce privește primirea de conținut și produse si/sau servicii personalizate. Utilizarea și partajarea informațiilor dvs. în astfel de scopuri este necesară, de asemenea, pentru a ne permite să ne urmărim interesele legitime de a înțelege cum sunt utilizate Produsele si/sau Serviciile noastre și de a dezvolta moduri de a schimba Produsele si/sau Serviciile noastre astfel încât să fie mai interesante pentru dvs. și alți utilizatori. Utilizarea informațiilor dvs. în scopurile descrise în această Politică de Confidențialitate este necesară, de asemenea, pentru a ne permite să urmărim interesele noastre legitime de a îmbunătăți Produsele si/sau Serviciile noastre, obținând informații despre modelele de utilizare a Produselor si/sau Serviciilor noastre.

SPLASH REPUBLIK poate utiliza, de asemenea, informațiile dvs. în scopuri de siguranță și securitate, inclusiv partajarea informațiilor dvs. în astfel de scopuri și facem acest lucru așa cum este necesar pentru a urmări interesele legitime ale dvs. și ale noastre, de a asigura securitatea Produselor si/sau Serviciilor noastre, inclusiv îmbunătățirea protecției utilizatorilor împotriva hărțuirii, spamului și infracțiunilor și riscurilor de securitate de orice fel.

Aveți dreptul de a obiecta față de oricare dintre aceste proceduri și dacă doriți să obiectați, va rugam sa ne contactati sau sa urmati procedura de stergere a contului dumneavoastra.

16.10. Protecția vieții private a copiilor

Serviciile noastre sunt pentru un public general. Nu colectăm, utilizăm sau partajăm în mod intenționat informații care pot fi utilizate în mod rezonabil pentru identificarea copiilor cu vârsta mai mică de 18 ani fără acordul parental prealabil sau în conformitate cu legea aplicabilă. Doar cu permisiunea părinților, un copil cu vârsta sub 18 ani poate fi inregistrat in contul SPLASH REPUBLIK. Inregistrarea copiilor cu varsta sub 18 ani se poate face doar cu acordul unui parinte sau tutore legal.

16.11. Stocarea, procesarea și transferurile de date

Atunci când utilizați sau interacționați cu oricare dintre Produsele si/sau Serviciile noastre, sunteți de acord cu stocarea, procesarea datelor, partajarea, transferul și utilizarea informațiilor dvs. după cum se prezintă în această Politică de Confidențialitate. Indiferent de țara dvs. de reședință, ne autorizați să transferăm, procesăm, stocăm și utilizăm informațiile dvs. în conformitate cu această Politică de Confidențialitate și pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile disponibile.

Prin utilizarea Produselor si/sau Serviciilor SPLASH REPUBLIK, vă exprimați acordul să va stocam, procesam si sa va utilizam datele după cum se prezintă în această Politică de Confidențialitate, in conformitate cu legislatia adoptata de catre Comisia Europeana si legislatia nationala in vigoare.

Necesitatea contractuală. Puteți alege dacă doriți sau nu să utilizați Produsele si/sau Serviciile noastre. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați Produsele si/sau Serviciile noastre, trebuie să acceptați Termeni si Conditii de Utilizare care au stabilit condițiile contractului dintre noi și dvs., precum si prezenta Politica de Confidentialitate.

16.12. Alte informații importante

Această Politică de confidențialitate se aplică doar companiei SPLASH REPUBLIK. Această Politică de Confidențialitate nu se aplică practicilor companiilor pe care SPLASH REPUBLIK nu le deține sau nu le controlează sau persoanelor care nu sunt angajate sau administrate de către SPLASH REPUBLIK.

16.13. Modificări

Putem modifica sau actualiza această Politică de Confidențialitate ocazional, astfel încât ar trebui să o consultați periodic.  Dacă facem modificări substanțiale, vă vom notifica în mod corespunzător înainte ca aceste modificări să intre în vigoare. 

16.14. Întrebări și sugestii

Dacă aveți întrebări, sugestii despre informațiile dvs. sau doriți să faceți o reclamație, ne puteți contacta la:

Serviciul de asistență clienți - probleme legate de politica de confidențialitate

S.C. SPLASH REPUBLIK S.R.L.

PUNCT DE LUCRU: SPLASH ACADEMY

STR. DRUMUL POTCOAVEI 57 BIS, VILA 12

VOLUNTARI, JUDETUL ILFOV

ROMANIA

Fără a aduce atingere oricăror altor drepturi pe care le puteți avea, aveți și dreptul de a depune o plângere împotriva noastră la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in cazul in care ne-ati contactat si nu ati primit rasuns sau nici o solutionare in termini legali in conformitate cu legislatia in vigoare.

PROGRAM:

 • Luni - Vineri: 8:00 AM - 21:00 PM
 • Sâmbătă: 10:00 AM - 18:00 PM
 • Duminică: 10:00 AM - 18:00 PM
0217948486 | 0725 940 668 | 670
Top