TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 1. DEFINITII SI TERMENI

SPLASH ACADEMY - este denumirea comerciala si Marca Inregistrata a S.C. SPLASH REPUBLIK S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Romania, Bucuresti, SIHLEANU ALEXANDRU ZAMFIR, POET, Nr. 12, sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/1005/2010, cod unic de inregistrare fiscala RO26459849.

Vanzator – SPLASH ACADEMY (S.C. SPLASH REPUBLIK S.R.L.) sau orice partener contractual.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SPLASH ACADEMY (telefonic, electronic, etc.) sau in baza unui acord de utilizare existent intre SPLASH ACADEMY si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Utilizator – orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii de Utilizare.

Nickname – pseudonim prin care un anumit Utilizator / Client / Cumparator poate adauga Continut pe Site. Nickname-ul este asociat informatiilor din Site ale Utilizatorului / Clientului / Cumparatorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si/sau un numar de telefon mobil si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client / Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi proforme, facturi fiscal, chitante, etc.). Utilizatorul este responsabil si se va asigura ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete, actualizate si conforme cu realitatea.

Cos – sectiune din Cont care permite Cumparatorului / Utilizatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior.

Site – platforma online gazduita la adresa web www.splash-academy.ro si subdomeniile acesteia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu listat pe Site, inclusiv produsele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut – reprezinta:

– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat / colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Review – o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui Bun sau Serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca Bunul sau Serviciul indeplineste asteptarile sale.

Comentariu – apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

Document – prezentii Termeni si Conditii de Utilizare.

Comunicari Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse si/sau servicii similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la Bunuri si Servicii adaugate in sectiunea “Cont/Cos” precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre SPLASH ACADEMY, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

Plata cu 1 click – serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in Site, pus la dispozitia Clientilor, Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor prin intermediul Site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

 1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, SMS sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare. Aceasta notificare se face electronic (e-mail), prin SMS sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul in Cont, la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

2.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul Contului, postei electronice si/sau SMS a notificarii de efectuare a Comenzii.

2.5. Documentele si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului pentru Bunurile si/sau Serviciile achizitionate.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumparator.

Pentru motive justificate SPLASH ACADEMY isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Utilizatorului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Utilizatorului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SPLASH ACADEMY. In oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al SPLASH ACADEMY, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus mentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, SPLASH ACADEMY isi rezerva dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare (verificare) de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.

3.4. SPLASH ACADEMY poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care SPLASH ACADEMY are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

3.6. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.7. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

4.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Produse si/sau Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

5.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a SPLASH ACADEMY, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de SPLASH ACADEMY, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al SPLASH ACADEMY asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al SPLASH ACADEMY.

5.3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre SPLASH ACADEMY si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea SPLASH ACADEMY cu referire la acel Continut.

5.4. Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

5.5. In cazul in care SPLASH ACADEMY confera Clientului/Cumparatorului/Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul/Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea SPLASH ACADEMY pentru respectivul Client/Cumparator/Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Continut transmis catre Client, Utilizator sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (telefonic, electronic, etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea SPLASH ACADEMY si/sau al angajatului/prepusului SPLASH ACADEMY care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

5.7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. COMANDA

6.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta, iar un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista timp si persoana disponibila pentru efectuarea acestuia. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si conform cu realitatea la data plasarii Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

6.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

6.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de SPLASH ACADEMY, in cazul platii online;

6.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site nu sunt conform cu realitatea, sunt incomplete si/sau incorecte;

6.5. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun in termen de 14 zile calendaristice sau sa renunțe la un Serviciu in orice moment, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare in cazul Bunurilor.

6.6. In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea contacta SPLASH ACADEMY in orice moment prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie.

6.7. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul si/sau serviciul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, in cazul Produselor, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. In cazul in care comanda este achitata, in cazul Serviciilor, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract, doar pentru Serviciile neprestate pana la acea data. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

6.7.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

6.7.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/ Card bancar-> prin virament bancar;

6.7.3. pentru Comenzile achitate cash-> prin restituire cash.

6.8. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

6.9. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

6.10. Disponibilitatea unui Bun va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

-“in stoc” – avem mai mult de 3 bucati in stocul SPLASH ACADEMY;

-“stoc limitat” – avem mai putin de 3 bucati in stocul SPLASH ACADEMY;

-“in stoc furnizor” – Bunul nu este disponibil in stocul SPLASH ACADEMY. Daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “in stoc furnizor”, unul dintre consultantii nostri de vanzari te va contacta in cel mai scurt timp ca sa iti comunice disponibilitatea Bunului;

-“la comanda” – Bunul nu este disponibil in stocul SPLASH ACADEMY si pentru moment nu avem informatii despre disponibilitatea acestuia in stocul furnizorului. Dar, daca inregistrezi o Comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “la comanda”, unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica disponibilitatea produsului in stocul furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice disponibilitatea Bunului;

-“precomanda” – Bunul nu este disponibil in stocul SPLASH ACADEMY si nici in stocul furnizorului. Dar, daca inregistrezi o comanda pentru un Bun care are in dreptul lui “precomanda”, unul dintre consultantii nostri de vanzari va verifica termenul de aprovizionare al furnizorului si te va contacta ca sa iti comunice disponibilitatea Bunului;

-“stoc epuizat” – Bunul nu mai este disponibil in stocul SPLASH ACADEMY;

-“momentan indisponibil” – momentan nu putem procura Bunul pentru ca nu se gaseste in stocul furnizorului.

6.11.Disponibilitatea unui Serviciu va fi afisata in Site dupa cum urmeaza:

-“disponibil” – acest Serviciu poate fi prestat de SPLASH ACADEMY;

-“momentan indisponibil” – acest Serviciu nu poate fi prestat in acest moment de SPLASH ACADEMY;

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

7.1.2. furnizarea de Bunuri si/sau Servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

7.1.3. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

7.1.4. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.5. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

7.1.6. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

7.1.7. furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii Contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vanzatorul nu le poate controla;

7.1.8. furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

7.1.9. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

 1. CONFIDENTIALITATE

8.1. SPLASH ACADEMY va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

8.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

8.3. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. SPLASH ACADEMY nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. COMUNICARI COMERCIALE

9.1. Cumparatorul/Utilizatorul/Clientul isi poate modifica in orice moment optiunea cu privire la acordul dat Vanzatorului pentru Comunicarile Comerciale continand informatii generale si tematice inclusiv informatii cu privire la oferte sau promotii, dupa cum urmeaza:

9.1.2. prin modificarea setarilor din Cont la sectiunea “Abonarile mele”;

9.1.3. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in Comunicarile Comerciale primite de la Vanzator; sau

9.1.4. prin contactarea Vanzatorului.

9.2. Prin adaugarea de Bunuri sau Servicii in sectiunea din Cont:

“Cos”, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire:

– la modificarea pretului Bunurilor sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cos”,

– la recomandari de Bunuri sau Serviciilor similare cu cele adaugate in sectiunea “Cos”,

– la existenta Bunurilor sau Serviciilor in sectiunea “Cos”, si

– disponibilitate stoc Bunuri sau Serviciilor adaugate in sectiunea “Cos”.

9.3. In urma achizitionarii unui Bun sau Serviciu, Vanzatorul va transmite Cumparatorului/Utilizatorului Comunicari Comerciale cu privire la:

– sugestii de Bunuri sau Servicii recomandate a fi utilizate impreuna cu Bunul sau Serviciul achizitionat.

9.4. Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, in orice moment, de la Comunicarile Comerciale mentionate la punctul 9.3. de mai sus  prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la SPLASH ACADEMY sau prin contactarea SPLASH ACADEMY in acest sens.

9.5. De asemenea, pentru imbunatatirea ofertei de Bunuri si Servicii si a experientei de cumparare, vom folosi datele dvs. pentru efectuarea de cercetari de piata si sondaje de opinie. Informatiile obtinute in urma acestor cercetari de piata si a sondajelor de opinie nu vor fi utilizate in scopuri publicitare ci doar in cele mentionate mai sus. Raspunsurile dvs. la cercetarile de piata si sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea dvs. si nici transmise catre terți și nici nu vor fi publicate. Puteti obiecta la utilizarea datelor in scopuri de cercetare de piata si sondaje de opinie in orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesaj sau prin contactarea SPLASH ACADEMY.

 1. FACTURARE – PLATA

10.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.splash-academy.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

10.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

10.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de SPLASH ACADEMY, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii SPLASH ACADEMY, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.

10.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de SPLASH ACADEMY, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre SPLASH ACADEMY in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

10.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de e-mail: tehnic @ splash - academy . ro.

10.8. Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile SPLASH ACADEMY si nici nu vor fi stocate de catre de SPLASH ACADEMY sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este S.C. NETOPIA S.R.L., inregistrata in Bucuresti RO15565496, J40/9170/2003, Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, Office Building, etaj 4, Bucuresti, sector 2, 021901.

10.9. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

10.10. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat (autentificat) pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 1. LIVRAREA BUNURILOR

11.1. Conditiile de livrare a Bunurilor si prestare a Serviciilor vandute de catre SPLASH ACADEMY le gasesti in sectiunea Livrare comenzi Bunuri si/sau Servicii.

11.2. Conditiile de livrare a Bunurilor si Serviciilor vandute de catre partenerii SPLASH ACADEMY le gasesti in sectiunea Parteneri SPLASH ACADEMY..

11.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

11.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si prestarea Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 1. GARANTII

12.1. Toate Bunurile comercializate de catre SPLASH ACADEMY, cu exceptia Bunurilor resigilate, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi (exceptie Bunurile resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

12.2. In cazul Bunurilor vandute si livrate de SPLASH ACADEMY, certificatele de garantie sunt emise direct de producator.

12.3. In cazul Bunurilor vandute si livrate de SPLASH ACADEMY prin intermediul partenerilor sai, Cumparatorul va primi la livrare pentru fiecare Bun care beneficiaza de garantie un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie. Garantia Bunurilor achizitionate prin intermediul SPLASH ACADEMY de la partenerii sai este asigurata de catre service-ul autorizat mentionat pe certificatul de garantie aferent Bunului.

12.4. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia Bunului pe adresa frontdesk@splash-academy.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

12.5. In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de catre SPLASH ACADEMY, iar garantia poate sa acopere o perioada diferita fata de perioada de garantie a aceluiasi Bun nou, sigilat. Perioada de garantie este specificata in certificatul de garantie pentru fiecare Bun resigilat in parte. Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui Bun resigilat sunt aceleasi cu cele de la produsele sigilate si beneficiaza de aceleasi servicii daca nu este stipulat altfel in pagina produsului.

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

13.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului.

 1. RASPUNDERE

14.1. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

14.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (nume de utilizator si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

14.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termeni si Conditii de Utilizare a Site-ului www.splash-academy.ro in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

14.4. Vanzatorul isi rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termeni si Conditii de Utilizare a Site-ului www.splash-academy.ro pentru a reflecta orice modificări ale modului si conditiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la momentul afisarii in Site.  În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestui Document.

 1. SCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

15.1. Scrierea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre Utilizatori/Clienti/Cumparatori, in sectiunile allocate in acest scop. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui Produs si/sau Serviciu.

15.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site-ul www.splash-academy.ro, Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

15.3. Fiecare Utilizator/Client/Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

–sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit Produs sau Serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii Comenzii;

–sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv (ex.: mouse, notebook, plug and play);

–sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

–sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe Site;

–sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

–sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit Produs si/sau Serviciu de pe Site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de Produse si/sau Servicii;

–sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

–sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si Vanzatorul;

–sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara;

–sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul/Intrebarea/Raspunsul ca mijloc de comunicare cu Vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale Vanzatorului inscrise pe Site.

15.4. Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review.

Utilizatorii/Clientii/Cumparatorii ce inscriu Review-uri la care ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli:

–fisierele incarcate vor contine imagini si/sau videoclipuri care se refera la Produsul si/sau Serviciul pentru care se scrie Review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor;

–fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios sau alt continut care ofenseaza o persoana/un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran,  a orientarii sexuale sau politice;

–fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane;

–fisierele incarcate nu vor contine URL-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca Vanzatorul.

15.5. Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un Utilizator/Client/Cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre Vanzator pentru a determina daca incalca Termenii si Conditiile de Utilizare a Site-ului. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din Site numai dupa examinarea acestora de catre Vanzator.

15.6. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile alocate in acest scop.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de Bunul si/sau Serviciul achizitionat, Cumparatorii au la dispozitie adresa de e-mail frontdesk @ splash-academy.ro. Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile calendaristice de la primirea acestora.

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1. Te rugam sa parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si in conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor nr. 679/2016. SPLASH REPUBLIK S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati.

Prin completarea datelor in formularul de inregistrare si creare de Cont si/sau de Comanda de Produse si/sau Servicii pe www.splash-academy.ro, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SPLASH REPUBLIK S.R.L. si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut in Politica de Confidentialitate si in Termeni si Conditii de Utilizare.

Prin citirea documentului Politica de Confidentialitate ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

16.2. Instrumentele dvs. de control și drepturile dvs. de confidențialitate

Puteti să aveți control asupra informațiilor dvs., puteți examina sau edita informațiile Contului dvs., inclusiv preferințele de marketing, datele referitoare la localizare, opțiunile mobile, setările de publicitate și istoricul căutărilor și instrumentele de control pentru ștergerea contului prin accesarea Instrumentelor de control referitoare la confidențialitate.

În multe cazuri în care procesăm informațiile dvs., puteți avea, de asemenea, dreptul de a restricționa sau limita modurile în care utilizăm informațiile dvs.  În anumite cazuri, aveți dreptul, de asemenea, să obiectați față de procesarea informațiilor dvs. de către noi.

De asemenea, ne puteți solicita să vă modificăm informațiile, puteți solicita să ștergem informațiile dvs. și SPLASH REPUBLIK va efectua această solicitare dacă nu apar anumite motive excepționale, care permit SPLASH REPUBLIK să păstreze anumite informații despre dvs.

De asemenea, aveți dreptul de a obține o copie a informațiilor dvs. într-un format ușor accesibil.  În anumite circumstanțe, ne puteți solicita, de asemenea, să transferăm unele dintre informații terților. SPLASH REPUBLIK vă va ajuta să vă exercitați aceste drepturi importante.

16.3. Retragerea consimțământului

Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul față de procesarea de către noi a informațiilor dvs. și utilizarea de către dvs. a Produselor si/sau Serviciilor noastre în orice moment. La fel cum vă puteți da acordul prin interacțiunea cu Serviciile noastre, vă puteți retrage, de asemenea, consimțământul prin Serviciile noastre. Puteți alege să ștergeți contul SPLASH REPUBLIK din setările contului dvs. și vom șterge informațiile dvs.

Dacă vă retrageți consimțământul față de utilizarea sau partajarea informațiilor dvs. în scopurile stabilite în această Politică de Confidențialitate, este posibil să nu aveți acces la toate (sau la oricare dintre) Produsele si/sau Serviciile noastre și este posibil să nu vă oferim toate (sau oricare dintre) Produsele si/sau Serviciile din această Politică de Confidențialitate și din Termeni si Conditii de Utilizare. În anumite cazuri, putem continua să procesăm informațiile dvs. după ce v-ați retras consimțământul dacă avem o bază legală să facem acest lucru sau dacă retragerea consimțământului dvs. a fost limitată la anumite activități de procesare. De exemplu, putem păstra informații dacă trebuie să facem acest lucru pentru a respecta o obligație legală, pentru a soluționa litigii și pentru a pune în aplicare acordurile noastre.

16.4. Colectarea și utilizarea informațiilor - Generalități

Anumite categorii de informații colectate de SPLASH REPUBLIK sunt necesare pentru a utiliza Produsele si/sau Serviciile noastre, cum ar fi informațiile pe care trebuie să le oferiți atunci când vă înregistrați pentru unele Produse si/sau Servicii.  Putem colecta și combina informații când interacționați cu Produsele si/sau Serviciile SPLASH REPUBLIK, inclusiv informațiile descrise mai jos.

 • Informațiile pe care ni le furnizați. Colectăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a putea opera și furniza Produsele si/sau Serviciile noastre, inclusiv:
 • Când creați un cont cu un Serviciu sau o marcă SPLASH REPUBLIK. (rețineți, când utilizați Produsele si/sau Serviciile noastre, vă putem recunoaște sau putem recunoaște dispozitivele dvs. chiar dacă nu sunteți conectat la Produsele si/sau Serviciile noastre.)
 • SPLASH REPUBLIK poate utiliza ID-urile, modulele cookie și alte semnale ale dispozitivului, inclusiv informații obținute de la terți, pentru a asocia conturi și/sau dispozitive cu dvs.
 • Când utilizați Produsele si/sau Serviciile noastre pentru a comunica cu alții sau când postați, încărcați sau stocați conținut (cum ar fi comentarii, fotografii, mesaje, clipuri, e-mailuri, servicii de mesagerie și fișiere atașate).
 • Când utilizați în alt mod Produsele si/sau Serviciile noastre, cum ar fi vizualizarea conținutului pe care îl punem la dispoziție, efectuați căutări și instalați orice aplicatie SPLASH REPUBLIK.
 • Atunci când vă înscrieți pentru Produse si/sau Servicii contra cost, utilizați Serviciile care necesită informațiile dvs. financiare sau încheiați tranzacții cu noi sau cu partenerii noștri de afaceri, putem colecta informațiile dvs. de plată și facturare pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile contra cost respective. Ne putem aminti informațiile de plată pe care le-ați introdus în timpul unei achiziții anterioare pentru Produse si/sau Servicii contra cost și vă putem oferi opțiunea de a utiliza informațiile de plată respective în timpul achiziționării unui Produs si/sau Serviciu nou.
 • Informații despre dispozitiv. Colectăm informații de pe dispozitivele dvs. (computere, telefoane mobile, tablete etc.) pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile noastre, inclusiv informații despre cum interacționați cu Produsele si/sau Serviciile noastre și cele ale partenerilor noștri terți și informații care ne permit să recunoaștem și să asociem activitatea dvs. între dispozitive și Produse si/sau Servicii.  Aceste informații includ informații și identificatori specifici dispozitivului, cum ar fi adresa IP, informatii despre module, identificatori despre dispozitivul mobil și publicitate, versiunea browserului, tipul și versiunea sistemului de operare, informații referitoare la rețeaua mobilă, setările dispozitivului și datele software. 
 • Informații de localizare. Colectăm informații de localizare dintr-o varietate de surse si și puteți gestiona permisiunile dvs. de localizare accesând instrumentul cu setările de localizare de pe dispozitivele dvs..
 • Informațiile din module cookie și alte tehnologii.
 • Colectăm informații când accesați conținut, publicitate, site-uri, widgeturi interactive, aplicații și alte produse (atât prin, cât și în afara Produselor si/sau Serviciilor noastre) unde sunt prezente tehnologiile de colectare a datelor SPLASH REPUBLIK (cum ar fi semnalizatoare web, instrumente de dezvoltare, etc.). Aceste tehnologii de colectare a datelor ne permit să înțelegem activitatea dvs. prin și în afara Produselor si/sau Serviciilor noastre și să colectăm și să stocăm informații atunci când interacționați cu Produsele si/sau Serviciile pe care le oferim partenerilor.
 • Aceste informații includ tipul de conținut sau anunțuri distribuite, vizualizate sau pe care se face clic; frecvența și durata activităților dvs.; site-urile sau aplicațiile pe care le-ați utilizat înainte de a accesa Produsele si/sau Serviciile noastre și unde ați mers în continuare; dacă ați interacționat cu conținut sau anunțuri specifice; și dacă ați vizitat site-ul web al unui agent de publicitate, ați descărcat aplicația unui agent de publicitate, ați cumpărat un produs sau serviciu la care s-a făcut reclamă sau ați efectuat alte acțiuni.
 • Informații de la alții. Colectăm informații despre dvs. când le primim de la alți utilizatori, de la terți și de la afiliati cum ar fi:
 • Atunci când conectați contul la serviciile terților sau vă conectați utilizând un partener terț (cum ar fi Google, Facebook, Instagram sau Twitter);
 • Din surse disponibile public;
 • De la agenți de publicitate despre experiențele sau interacțiunile dvs. cu ofertele lor;
 • Când obținem informații de la terți sau alte companii, cum ar fi cele care utilizează Produsele si/sau Serviciile noastre. Acestea pot include activitatea dvs. pe alte site-uri și în alte aplicații, precum și informațiile furnizate de terți pentru dvs. sau pentru noi.

16.5. Cum utilizăm aceste informații

Ne bazăm în principal pe trei baze separate pentru a procesa legal informațiile dvs. Mai întâi, trebuie să procesăm informațiile dvs. în anumite moduri pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile noastre, în conformitate cu Termeni si Conditii de Utlilizare. Această procesare este necesară pentru a executa contractul între dvs. și noi și Termeni si Conditii de Utilizare precizează clar că procesarea informațiilor dvs. în scopurile conținutului și anunțurilor personalizate este o parte necesară a Produselor si/sau Serviciilor pe care le oferim. În al doilea rând, unde ne-ați dat acordul să utilizăm informațiile dvs. în anumite moduri, ne vom baza pe acordul dvs. În al treilea rând, după cum am descris mai detaliat mai jos, în anumite cazuri putem procesa informațiile dvs. unde este necesar pentru a ne urmări interesele noastre legitime, dacă drepturile sau interesele dvs. nu prevalează asupra acestor interese legitime.  Ocazional, SPLASH REPUBLIK se poate baza pe alte temeiuri juridice pentru a procesa informațiile dvs., cum ar fi pentru a proteja interesele vitale ale utilizatorului (cum ar fi când există riscul de vătămare iminentă) sau pentru a respecta o obligație legală.

Pentru a furniza, a personaliza și a îmbunătăți Produsele si/sau Serviciile noastre, combinăm și utilizăm informațiile pe care le avem despre dvs. (inclusiv informațiile pe care le primim prin și în afara Produselor si/sau Serviciilor noastre) pentru a înțelege cum utilizați și interacționați cu Produsele si/sau Serviciile noastre și persoanele sau lucrurile la care sunteți conectați și de care sunteți interesați. De asemenea, putem utiliza informațiile pe care le avem despre dvs. în următoarele moduri și pentru următoarele scopuri:

 • Pentru a furniza, a întreține, a îmbunătăți și a dezvolta funcționalități, conținut și Produse si/sau Servicii relevante;
 • Pentru a analiza conținutul dvs. și alte informații (inclusiv e-mailurile primite și trimise, mesajele instantanee, postările, fotografiile, fisierele atasate si alte comunicari) pentru a păstra Produsele si/sau Serviciile noastre în siguranță și a ne ajuta să facem conținutul, Produsele si/sau Serviciile și anunțurile pe care vi le furnizăm mai personalizate. Puteți examina și controla anumite tipuri de informații legate de contul dvs. SPLASH REPUBLIK prin utilizarea Controalelor de confidentialitate.
 • Pentru îndeplinirea solicitărilor dvs. și atunci când primim autorizație din partea dvs.;
 • Pentru a-i ajuta pe agenții de publicitate și pe editori să intre în contact pentru a oferi anunțuri relevante în aplicațiile și site-urile web ale acestora;
 • Pentru a potrivi și a difuza anunțuri direcționate (pe toate dispozitivele, atât prin, cât și în afara produselor si/sau serviciilor noastre) și a furniza publicitate relevanta bazată pe activitatea dispozitivului, interesele deduse și informațiile locației dvs;
 • Pentru a vă contacta și a vă transmite informații legate de contul dvs. sau mesaje de marketing, informații pe care le puteti controla;
 • Pentru a asocia activitatea dvs. cu Produsele si/sau Serviciile noastre și dispozitivele dvs. precum și a asocia orice conturi pe care le utilizați în Serviciile SPLASH REPUBLIK. Putem asocia activitatea și conturile cu un singur ID de utilizator:
 • Pentru a efectua sau a susține promotii;
 • Pentru cercetare și susținerea inovației;
 • Pentru a crea analize și rapoarte pentru părți externe, inclusiv parteneri, editori, agenți de publicitate, aplicații, terti și public privind utilizarea tendințelor din Produsele si/sau Serviciile și anunțurile noastre, inclusiv prezentarea tendințelor partenerilor privind preferințele generale, eficacitatea anunțurilor și informații privind experiențele utilizatorilor. Aceste analize și rapoarte pot include informații agregate sau pseudonimizate, dar nu includ informații legate de un identificator sau utilizator identificabil;
 • Pentru a furniza Produse, Servicii, anunțuri, rezultate de căutare și alt conținut în funcție de locație, în conformitate cu setarile locatiei dvs.;
 • Pentru a combina informațiile pe care le avem despre dvs. cu informații pe care le obținem de la partenerii de afaceri sau alte companii, cum ar fi activitățile dvs. pe alte site-uri și aplicații pentru a asigura că anunțurile, Produsele, Serviciile și conținutul pe care le oferim sunt mai potrivite pentru interesele dvs.;
 • Pentru a detecta și a oferi protecție împotriva activității frauduloase, abuzive sau ilegale și pentru a menține Produsele si/sau Serviciile noastre în siguranță.

Vă oferim instrumente de control cu ajutorul cărora puteți gestiona experiența de utilizare a produselor și serviciilor noastre.  De exemplu, puteți examina sau edita informatiile contului dvs., gestiona preferintele dvs. de marketing sau renunta la anunturi directionate. Deși anunțurile personalizate sunt necesare în scopurile intereselor noastre legitime și o parte necesară a acordului nostru cu dvs., vă oferim capacitatea de a obiecta față de anumite anunțuri personalizate prin opțiunea dvs. de a renunța la anumite anunțuri direcționate.  Dacă aveți obiecții prin această renunțare, veți continua să vedeți anunțuri, dar este posibil ca acestea să nu fie la fel de relevante sau utile pentru dvs.

16.6. Cum partajăm aceste informații

SPLASH REPUBLIK partajează informații prin mărcile și companiile afiliate. De asemenea, partajăm informații pe care le avem despre dvs. în conformitate cu această Politică de Confidențialitate, inclusiv pentru a furniza Produsele si/sau Serviciile pe care le-ați solicitat (inclusiv când vă conectați cu aplicatii si widget-uri de la terti). Nu vindem, licențiem sau partajăm informații care identifică individual clienții noștri cu companii, organizații sau persoane din afara SPLASH REPUBLIK, cu excepția cazului în care se aplică una dintre următoarele circumstanțe:

 • Cu consimțământul dvs. Vom partaja informațiile cu companiile, organizațiile sau persoanele din afara SPLASH REPUBLIK atunci când avem acordul dvs.;
 • În cadrul SPLASH REPUBLIK. Informațiile pot fi, de asemenea, partajate cu SPLASH REPUBLIK, inclusiv cu alte produse si/sau servicii și afiliati SPLASH REPUBLIK. Afiliații SPLASH REPUBLIK pot utiliza informațiile într-un mod conform cu politicile lor de confidențialitate.
 • Cu Parteneri. Putem partaja informațiile dvs. cu companii neafiliate, care sunt:
 • Parteneri de încredere. Oferim informații despre utilizator partenerilor de încredere care lucrează în numele SPLASH REPUBLIK pe baza instrucțiunilor noastre și în conformitate cu măsurile de confidențialitate adecvate;
 • Parteneri de publicitate, analiză și afaceri (limitate la informații care nu pot fi identificate personal). Putem partaja informații agregate sau pseudonime (inclusiv informații demografice) cu partenerii, cum ar fi editori, agenți de publicitate, servicii de analiză a măsurătorilor, aplicații sau alte companii. De exemplu, putem spune unui agent de publicitate cum au evoluat anunțurile sale sau putem raporta câte persoane au instalat o aplicație după ce au văzut o promoție. Nu partajăm informații care vă identifică personal (informațiile personale de identificare sunt informații precum numele sau adresa de e-mail) cu acești parteneri, cum ar fi editori, agenți de publicitate, sisteme de analiză și măsurare, aplicații sau alte companii.

Atunci când utilizați aplicații de la terți, site-uri web sau alte produse integrate cu Serviciile noastre, aceștia pot colecta informații despre activitățile dvs. respectând propriile condiții și politici de confidențialitate;

 • Permitem altor companii care prezintă anunțuri pe paginile noastre web sau în aplicațiile noastre să colecteze informații din browserele sau dispozitivele dvs.. Utilizarea modulelor cookie și a altor tehnologii de colectarea a datelor de către alte companii face obiectul propriilor politici de confidențialitate, nu al acestei politici. La fel ca multe companii, putem permite corespondența dintre modulele cookie și anumiți parteneri. Dar aceste părți nu sunt autorizate să acceseze modulele cookie SPLASH REPUBLIK.
 • În scopuri legale. Putem accesa, păstra și divulga informații pentru a investiga, preveni și acționa în legătură cu: (i) procedura legală, solicitările agențiilor juridice și guvernamentale; (ii) aplicarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare; (iii) pretențiile conform cărora un anumit conținut încalcă drepturile terților; (iv) solicitările de asistență pentru clienți; (v) problemele tehnice; (v) protecția drepturilor, proprietății sau siguranței personale a SPLASH REPUBLIK, utilizatorilor săi sau publicului; (vi) stabilirea sau exercitarea drepturilor noastre legale sau apărarea împotriva acțiunilor în justiție; sau (vii) dacă se solicită în alt mod prin lege.
 • Aceasta poate include răspunsul la solicitări guvernamentale legale.
 • Proprietar nou. Dacă dreptul de proprietate sau controlul total sau parțial al SPLASH REPUBLIK sau al unui Produs si/sau Serviciu specific se schimbă ca urmare a unei fuziuni, achiziții sau vânzări de active, putem transfera informațiile dvs. proprietarului nou.

16.7. Detalii pentru produse și servicii specifice

Momentan nu acceptăm crearea de Conturi de familie SPLASH REPUBLIK.

Atunci când copilul dvs. utilizează produse și servicii SPLASH REPUBLIK, SPLASH REPUBLIK colectează și utilizează informații cu caracter personal despre copilul dvs. Aceste informații pot include (dar nu sunt limitate la) nume, sex, data nașterii, informații despre geolocalizare, interogări de căutare, identificatorul dispozitivului mobil, numărul de telefon mobil, adrese de e-mail alternative, persoane de contact, informații despre persoanele de contact (inclusiv informațiile de contact online), adresă fizică, adresă IP, alți identificatori persistenți și orice alte informații pe care copilul dvs. le poarte partaja cu noi sau cu partenerii si afiliatii noștri, cum ar fi fotografii si clipuri video care conțin imaginea sau vocea copilului dvs.

 • Copilul dvs. poate divulga aceste informații sau altele nouă, partenerilor noștri sau publicului atunci când utilizează produsele și serviciile noastre și ale partenerilor noștri.
 • SPLASH REPUBLIK și partenerii noștri pot utilize module kookie si semnalizatoare web pentru a colecta informații de la copilul dvs., inclusiv pe fiecare pagină a site-ului nostru web și în toate produsele și serviciile noastre, care pot să apară pe alte site-uri web. Puteți citi mai multe despre cum colectăm, utilizăm și divulgăm informațiile utilizatorului în aceasta Politica de Confidentialitate.
 • Partenerii si/sau afiliatii noștri sunt o parte integrantă din produsele si/sau serviciile noastre, iar partenerii noștri pot colecta informații de la copilul dvs., după cum este indicat in prezenta Politica de Confidentialitate.
 • Copilul dvs. poate avea acces la și utiliza toate produsele și serviciile SPLASH REPUBLIK, doar cu acordul dumneavoastra.
 • SPLASH REPUBLIK nu contactează copii cu vârsta mai mică de 18 ani despre oferte speciale sau în scopuri de marketing fără permisiunea unui părinte.
 • SPLASH REPUBLIK nu solicită unui copil cu vârsta mai mică de 18 ani mai multe informații cu caracter personal drept condiție pentru participare, decât este necesar în mod rezonabil pentru a participa la orice activitate sau promoție.
 • Puteți retrage acordul pe care l-ați dat catre SPLASH REPUBLIK și afiliatilor si partenerilor săi de a colecta, utiliza și divulga informațiile cu caracter personal ale copilului dvs., în orice moment, prin conectarea la contul dvs. și apoi prin stergerea acestuia. Prin stergerea acestui cont se pierde posibilitatea de utilizare a Produselor si/sau Serviciilor contractate sau posibilitatea de a achizitiona Produse si/sau Servicii noi oferite de catre SPLASH REPUBLIK.

16.8. Securitatea informațiilor și păstrarea datelor

SPLASH REPUBLIK a adoptat măsuri de siguranță tehnice, administrative și fizice pentru a ajuta la protejarea împotriva accesului, a utilizării sau a divulgării neautorizate a informațiilor clienților pe care le colectăm sau stocăm.

Protejarea sistemelor noastre și a informațiilor utilizatorilor noștri sunt esențiale pentru a asigura că utilizatorii marcilor, site-urilor web, aplicațiilor, serviciilor de publicitate, produselor, serviciilor sau tehnologiilor („Serviciilor”) SPLASH REPUBLIK se bucură de o experiență sigură și a menține încrederea utilizatorilor noștri. Am luat următoarele măsuri pentru a vă proteja informațiile:

 • Securitate nivel transport (SSL/TLS)

Utilizăm criptarea SSL/TLS atunci când transmitem anumite tipuri de informații, cum ar fi informații privind serviciile financiare sau informații de plată. O pictogramă ce seamănă cu un lacăt se afișează în majoritatea browserelor în timpul sesiunilor SSL/TLS.

 • Verificare suplimentară la autentificare

Pentru unele Produse si/sau Servicii SPLASH REPUBLIK, aveți posibilitatea sa activati o setare care necesită o a doua unitate de informații, cum ar fi un cod trimis prin SMS, pe lângă parolă, atunci când vă autentificați în contul dvs. de pe un dispozitiv sau dintr-o locație pe care nu o recunoaștem.

 • Parole la cerere

De asemenea, SPLASH REPUBLIK oferă parole/coduri de verificare la cerere. La accesarea contului dumneavoastra, permiteți SPLASH REPUBLIK să vă furnizeze un cod de verificare la cerere, trimis pe telefonul dvs. mobil, pentru o verificare suplimentara a accesului la cont.

 • Distribuitori și parteneri

Pentru a proteja securitatea și confidențialitatea informațiilor dvs., este posibil să furnizăm informații partenerilor și distribuitorilor noștri care acționează în numele nostru sau împreună cu noi în temeiul unor acorduri de confidențialitate.

 • Educare și formare

Am implementat un program de educare și formare la nivelul companiei cu privire la securitate, pentru angajații SPLASH REPUBLIK.

Rețineți că nu se poate garanta un nivel de securizare de 100 % pentru niciun fel de transmisii de date prin internet sau de tehnologii de stocare a informațiilor. Continuăm să evaluăm și să implementăm îmbunătățiri legate de practicile și de tehnologia de securitate.

Și dvs. trebuie să luați în serios propria securitate. Va rugam sa ne raportati orice suspiciune legata de accesul neautorizat la contul dumneavoastra.

SPLASH REPUBLIK va păstra informațiile dvs. doar atât timp cât este necesar în scopurile stabilite în această Politică de Confidențialitate, atât timp cât contul dvs. SPLASH REPUBLIK este activ sau cât este necesar pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile. Dacă nu mai doriți ca SPLASH REPUBLIK să utilizeze informațiile dvs. pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile, puteți închide contul și SPLASH REPUBLIK va șterge informațiile pe care le deține despre dvs. cu excepția cazului în care SPLASH REPUBLIK trebuie să păstreze și să utilizeze informațiile dvs. pentru a respecta obligațiile noastre legale, pentru a soluționa dispute și a executa acordurile noastre.

16.9. Interese legitime

SPLASH REPUBLIK poate utiliza informațiile dvs. pentru a furniza, a îmbunătăți și a personaliza Produsele si/sau Serviciile noastre și anunțurile și conținutul pe care vi le furnizăm. Aceasta poate include partajarea informațiilor dvs. în astfel de scopuri și procedăm după cum este necesar pentru a ne urmări interesele legitime și interesele dvs. legitime în ceea ce privește primirea de conținut și produse si/sau servicii personalizate. Utilizarea și partajarea informațiilor dvs. în astfel de scopuri este necesară, de asemenea, pentru a ne permite să ne urmărim interesele legitime de a înțelege cum sunt utilizate Produsele si/sau Serviciile noastre și de a dezvolta moduri de a schimba Produsele si/sau Serviciile noastre astfel încât să fie mai interesante pentru dvs. și alți utilizatori. Utilizarea informațiilor dvs. în scopurile descrise în această Politică de Confidențialitate este necesară, de asemenea, pentru a ne permite să urmărim interesele noastre legitime de a îmbunătăți Produsele si/sau Serviciile noastre, obținând informații despre modelele de utilizare a Produselor si/sau Serviciilor noastre.

SPLASH REPUBLIK poate utiliza, de asemenea, informațiile dvs. în scopuri de siguranță și securitate, inclusiv partajarea informațiilor dvs. în astfel de scopuri și facem acest lucru așa cum este necesar pentru a urmări interesele legitime ale dvs. și ale noastre, de a asigura securitatea Produselor si/sau Serviciilor noastre, inclusiv îmbunătățirea protecției utilizatorilor împotriva hărțuirii, spamului și infracțiunilor și riscurilor de securitate de orice fel.

Aveți dreptul de a obiecta față de oricare dintre aceste proceduri și dacă doriți să obiectați, va rugam sa ne contactati sau sa urmati procedura de stergere a contului dumneavoastra.

16.10. Protecția vieții private a copiilor

Serviciile noastre sunt pentru un public general. Nu colectăm, utilizăm sau partajăm în mod intenționat informații care pot fi utilizate în mod rezonabil pentru identificarea copiilor cu vârsta mai mică de 18 ani fără acordul parental prealabil sau în conformitate cu legea aplicabilă. Doar cu permisiunea părinților, un copil cu vârsta sub 18 ani poate fi inregistrat in contul SPLASH REPUBLIK. Inregistrarea copiilor cu varsta sub 18 ani se poate face doar cu acordul unui parinte sau tutore legal.

16.11. Stocarea, procesarea și transferurile de date

Atunci când utilizați sau interacționați cu oricare dintre Produsele si/sau Serviciile noastre, sunteți de acord cu stocarea, procesarea datelor, partajarea, transferul și utilizarea informațiilor dvs. după cum se prezintă în această Politică de Confidențialitate. Indiferent de țara dvs. de reședință, ne autorizați să transferăm, procesăm, stocăm și utilizăm informațiile dvs. în conformitate cu această Politică de Confidențialitate și pentru a vă oferi Produsele si/sau Serviciile disponibile.

Prin utilizarea Produselor si/sau Serviciilor SPLASH REPUBLIK, vă exprimați acordul să va stocam, procesam si sa va utilizam datele după cum se prezintă în această Politică de Confidențialitate, in conformitate cu legislatia adoptata de catre Comisia Europeana si legislatia nationala in vigoare.

Necesitatea contractuală. Puteți alege dacă doriți sau nu să utilizați Produsele si/sau Serviciile noastre. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați Produsele si/sau Serviciile noastre, trebuie să acceptați Termeni si Conditii de Utilizare care au stabilit condițiile contractului dintre noi și dvs., precum si prezenta Politica de Confidentialitate.

16.12. Alte informații importante

Această Politică de confidențialitate se aplică doar companiei SPLASH REPUBLIK. Această Politică de Confidențialitate nu se aplică practicilor companiilor pe care SPLASH REPUBLIK nu le deține sau nu le controlează sau persoanelor care nu sunt angajate sau administrate de către SPLASH REPUBLIK.

16.13. Modificări

Putem modifica sau actualiza această Politică de Confidențialitate ocazional, astfel încât ar trebui să o consultați periodic.  Dacă facem modificări substanțiale, vă vom notifica în mod corespunzător înainte ca aceste modificări să intre în vigoare. 

16.14. Întrebări și sugestii

Dacă aveți întrebări, sugestii despre informațiile dvs. sau doriți să faceți o reclamație, ne puteți contacta la:

Serviciul de asistență clienți - probleme legate de politica de confidențialitate

S.C. SPLASH REPUBLIK S.R.L.

PUNCT DE LUCRU: SPLASH ACADEMY

STR. DRUMUL POTCOAVEI 57 BIS, VILA 12

VOLUNTARI, JUDETUL ILFOV

ROMANIA

Fără a aduce atingere oricăror altor drepturi pe care le puteți avea, aveți și dreptul de a depune o plângere împotriva noastră la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in cazul in care ne-ati contactat si nu ati primit rasuns sau nici o solutionare in termini legali in conformitate cu legislatia in vigoare.

 1. POLITICA DE UTILIZARE A MODULELOR COOKIE SI TEHNOLOGII SIMILARE

17.1. Te rugam sa parcurgi Politica de Utilizare a modulelor Cookie si tehnologii similare, care face parte din prezentul Document.

17.2. Pentru a personaliza conţinutul, a adapta şi a măsura rezultatele reclamelor şi pentru a asigura o experienţă de utilizare mai sigură, folosim module cookie. Dacă apeşi sau navighezi pe site, esti de acord si ne permiţi să colectăm informaţiile de pe Splash-Academy.ro şi din afara lui prin intermediul modulelor cookie. Află mai multe, inclusiv despre setările disponibile, in: Politica de utilizare a modulelor cookie.

17.3. Această politică se referă la module cookie și la tehnologiile similare folosite, după caz, în website-urile și aplicațiile operate de S.C. SPLASH REPUBLIK S.R.L., denumita in continuare SPLASH ACADEMY.

Cookie-urile sunt folosite pentru următoarele scopuri:

-de funcționare a site-ului;

-de analiză a comportamentului vizitatorilor site-ului;

-pentru publicitate.

Această politică se completează cu politica SPLASH ACADEMY cu privire la protecția datelor personale în general pe care o puteți găsi in Politica de Confidentialitate și cu Termenii și Condițiile de Utilizare a site-ului, pe care vă încurajăm să le citiți, acestea incluzând informații suplimentare utile, inclusiv cu privire la responsabilul SPLASH ACADEMY pentru protecția datelor personale, toate scopurile prelucrărilor de date de către SPLASH ACADEMY, drepturile dumneavoastră, precum și excepțiile și limitele acestora, etc..

Protecția corespunzătoare a datelor cu caracter personal este un obiectiv important pentru SPLASH ACADEMY. Dorința noastră este să fim cât mai clari și transparenți cu privire la abordarea SPLASH ACADEMY în materie de protective a datelor cu character personal. Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: dpo @ splash-academy.ro.

17.4. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către terminalul utilizatorului către un server SPLASH ACADEMY sau către un server al unei terțe părți.

17.5. La ce sunt folosite cookie-urile?

Aceste fișiere fac posibilă în principal recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență plăcută de navigare și susțin eforturile SPLASH ACADEMY pentru a oferi servicii mai adaptate utilizatorilor, de exemplu: – preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevantă. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre de internet, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului lor, fără a permite identificarea personală a utilizatorului.

17.6. Ce cookie-uri folosim?

Folosim două tipuri de cookie-uri: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației. Cookie-urile fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă determinată de parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual de utilizator.

17.7. Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site?

O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookie-uri:

-cookie-uri strict necesare pentru funcționarea site-ului;

-cookie-uri de analiză;

-cookie-uri pentru publicitate.

Cookie-urile și/sau tehnologiile similare strict necesare sunt esențiale pentru buna funcționare a site-ului, fiind setate pe dispozitivul dumneavoastră la accesarea site-ului sau în urma acțiunilor efectuate în site, după caz. Puteți seta browser-ul dumneavoastră pentru a bloca cookie-urile, însă în acest caz anumite secțiuni ale site-ului nu vor funcționa corect.

Celelalte categorii de cookie-uri au rolul indicat la secțiunea 11.

17.8. Conțin cookie-urile sau tehnologiile similare date personale?

Cookie-urile sau tehnologiile similare în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în multe cazuri, nici nu identifică personal utilizatorii de internet. Există însă situații când datele personale pot fi colectate prin utilizarea cookie-urilor pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator sau pentru a oferi utilizatorului o experiență mai adaptată preferințelor sale. Astfel de date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

17.9. Ce sunt tehnologiile similare?

Există alte tehnologii care pot fi utilizate în aceleași scopuri precum cookie-urile.

SPLASH ACADEMY utilizează ca tehnologie similară Local Storage.

17.10. Blocare cookie-uri

În cazul în care doriți sa blocați cookie-urile, unele funcționalități ale site ului vor fi oprite, iar acest lucru poate genera anumite disfuncționalități sau erori în folosirea site-ului nostru. De exemplu, blocarea cookie-urilor vă poate împiedica să:

-cumpărați online;

-vă autentificați în contul dumneavoastră.

În cazul în care ești de acord cu aceste limitări și dorești să blochezi cookie-urile, urmează instrucțiunile de mai jos:

Cele mai multe browsere sunt setate implicit să accepte cookie-uri, dar aveți posibilitatea să modificați setările pentru a bloca unele sau toate cookie-urile.

Alege browser-ul tău din lista de mai jos pentru a afișa instrucțiunile pe care trebuie să le parcurgeți după deschiderea browser-ului.

Link-urile de mai sus nu aparțin unor site-uri SPLASH ACADEMY și SPLASH ACADEMY nu este responsabil de conținutul acestora.

17.11. Administrarea preferințelor cu privire la plasarea de cookie-uri

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea cookie-urilor și/sau a tehnologiilor similare pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când cookie-uri sunt trimise către terminalul său.

Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale website-ului.

17.12. De ce sunt cookie-urile și/sau tehnologiile similare importante pentru Internet?

Cookie-urile și/sau tehnologiile similare reprezintă un punct central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptate preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri sau părți ale site-urilor imposibil de folosit.

Dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi, cu respectarea legislației, publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs., evidențiate prin comportamentul de navigare.

Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

-Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de Produse și/sau Servicii;

-Oferte adaptate intereselor utilizatorilor;

-Reținerea parolelor;

-Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search);

-Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;

-Furnizarea de publicitate relevantă pentru utilizator;

-Măsurarea, optimizarea și adaptarea caracteristicilor de analiză – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri, etc.). Website-urile derulează aceste analize privitoare la utilizarea lor pentru a-și îmbunătăți serviciile în beneficiul utilizatorilor.

17.13. Securitate și aspecte legate de confidențialitate

În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite niveluri de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:

-Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru dumneavoastră al securității utilizării cookie-urilor;

-Dacă sunteți singura persoană care utilizează computerul, puteți seta, dacă doriți, termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces;

-Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul. Aceasta este o variantă de a accesa site-urile care plasează cookie-uri și de a șterge orice informație de vizitare la închiderea sesiunii de navigare.

17.14. Linkuri și informații suplimentare utile

SPLASH ACADEMY folosește serviciile următoarelor terțe părți în scopul oferirii de funcționalități, pentru analiză și pentru publicitate. Este posibil ca aceste terțe părți să seteze și să folosească cookie-uri și/sau tehnologii similare pe website-urile și în aplicațiile operate de SPLASH ACADEMY, precum și pe website-uri și în aplicații altele decât cele operate de SPLASH ACADEMY.

Pentru mai multe detalii, consultați politicile de protecție a datelor precum și ghidurile de administrare a preferințelor utilizatorilor și posibilitățile de dezactivare oferite de companiile care gestionează aceste servicii, după caz.

Google Analytics

Categorie: Analiză

Scop: Web analytics

Politici: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html, https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Google Maps API

Categorie: Funcționalitate

Scop: Puncte și estimate de livrare în apropierea utilizatorului prin reverse geocoding

Politici: https://policies.google.com/privacy

Facebook

Categorie: Publicitate

Scop: Remarketing

Politici: https://www.facebook.com/privacy/explanation

 1. FORTA MAJORA

18.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

18.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

19.1. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Utilizatori / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti, Romania.

 1. DATA PUBLICARII DOCUMENTULUI TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

20.1. Data publicarii prezentului Document pe site-ul www.splash-academy.ro este: 25.05.2018.

PROGRAM:

 • Luni - Vineri: 8:00 AM - 21:00 PM
 • Sâmbătă: 10:00 AM - 18:00 PM
 • Duminică: 10:00 AM - 18:00 PM
0217948486 | 0725 940 668 | 670
Top