Splash Academy este cel mai modern complex de educaţie acvatică pentru copii, o facilitate proiectată şi realizată la cele mai înalte standarde existente în domeniu, beneficiind de cel mai avansat şi nechimizat sistem de tratare al apei si cel mai înalt grad de bio-securitate.

Filozofia Splash se bazează pe un concept complex de siguranţă ce elimina o data pentru totdeauna problema clorului din apa, asigurand protecția si sănătate pielii copiilor. Acest concept destinat exclusiv facilităţilor pentru copii (grădiniţe, şcoli, piscine, etc) nu este o idee de marketing ci o ştiinţă a biosecurităţii bazată pe identificarea elementelor de hazard, controlul circulaţiei vectorilor si acţiuni corective, transparente, implementate “just in time”. Generic am denumit filozofia noastră “SAFENOLOGY” şi vă invităm să parcurgeţi conţinutul explicativ al site–ului, www.splash-academy.ro sau să ne faceţi o vizită pentru a înţelege ce ne diferenţiază faţă de orice altă facilitate pe care aţi frecventat-o. 

Splash Academy are în componenţă 2 piscine acoperite, facilităţi sociale aferente cu asigurarea filtrării adecvată a utilizatorilor, un vitamin-bar unde copilul d-voastră poate savura doar sucuri din legume şi fructe proaspete şi o zonă de restaurant unde puteţi consuma doar alimente sănătoase.

 


 

Ce ne diferentiază

 

  • Splash Academy beneficiază de singurul sistem de tratare din România proiectat cu adevarat pentru copii și bebeluși, cea mai avansata tehnologie la nivel european și indiscutabil cea mai performantă uzină de tratare la nivel național constând în 3 trepte complet automatizate printr-un sistem PMS (Pool Management System):

  • Un sistem de electroliză a sării, care în mod unic în Romania se realizează în tancuri de reacţie şi nu în piscină, apa din bazin nefiind sărată, întrucât este bine ştiut că sarea usucă epiderma copiilor şi provoacă disconfort ochilor. Este cel mai performant sistem de electroliză disponibil în acest moment la nivel european, furnizat de liderul european Prominent Aqua.

  • Un sistem de tratare a apei cu ozon furnizat de liderul european Prominent Aqua, sistem ce asigură redundanţă sistemului primar de electroliză a sării. După ozonificare, ozonul este îndepărtat complet din apă cu ajutorul unor filtre cu cărbune activ, urmărindu-se ca apa să rămână naturală.

  • Un sistem de tratare a apei cu ajutorul unor lămpi UV de medie presiune a cărui rol este acela de neutralizare a micro-organismelor, acest sistem fiind utilizat deseori la potabilizarea apei

PROGRAM:

  • Luni - Vineri: 9:00 AM - 21:00 PM
  • Sâmbătă: 10:00 AM - 18:00 PM
  • Duminică: 10:00 AM - 18:00 PM
0217948486  |  0725 940 668
Top