REGULAMENTUL COMPLEXULUI  DE EDUCATIE ACVATICA, INOT, HIDRO-KINETOTERAPIE, KINETO-PROFILAXIE SI RECUPERARE MEDICALA PEDIATRICA  

“ SPLASH ACADEMY ”

 

Splash Academy este cel mai modern complex de educaţie acvatica, inot, kineto-profilaxie si recuperare medicala pentru copii si bebelusi , o facilitate proiectată şi realizată la cele mai înalte standarde existente în domeniu, beneficiind de cel mai avansat şi nechimizat sistem de tratare al apei , cele mai moderne echipamente de recuperare medicala pediatrica ( imersare in realitatea virtuala) şi cel mai înalt grad de bio-securitate. Splash Academy are în componenţă 2 bazine acoperite beneficiind de cea mai înaltă tehnologie de tratare nechimizata a apei disponibilă în acest moment ( exclusiv pentru bebelusi + 5 luni si copii) , facilităţi sociale la cel mai inalt standard de siguranta si confort, ce asigura filtrarea adecvată a utilizatorilor, o sala de gimnastica profesionala pentru copii cu varsta de +4 ani , cea mai moderna clinica de kineto-profilaxie si recuperare medicala pediatrica, care utilizeaza in premiera apa si realitatea virtuala ,  un vitamin-bar si o zonă de .

 

  1. Acces abonati , personal , vizitatori

In momentul abonarii , veti primi o bratara de acces, statutul de membru  fiind  nominal si netransmisibil . Sunteti rugat sa prezentati bratara atunci cand frecventati clubul pentru contorizarea-evidenta sedintelor din abonament. In piscine sunt admişi numai abonaţii clinic sănătoşi în baza unei proceduri documentate. Accesul se realizează unisens utilizând fluxuri separate pe sexe şi zone separate pentru îmbrăcămintea şi încălţămintea de stradă şi cea de utilizare a facilitatii . Accesul în vestiare este permis doar utilizatorilor şi după caz însoţitorilor acestora, care, prezumam ca în deplină responsabilitate de părinţi, vor accesa aceste arii doar daca cunosc ca sunt clinic sănătoşi. Accesul se realizează pe bază de brăţară de acces, în prezenţa instructorului şi este permis doar după duşare. Accesul părinţilor este limitat în zona primară a vestiarelor, cea destinată hainelor de stradă şi numai purtând protecţii de unică folosinţă pentru încălţăminte. Fluxul de întoarcere este deasemenea unisens şi are loc doar la finalul orei de antrenament, fiecare piscină dispunând de o toaletă de urgenţă pentru evitarea circulaţiei necontrolate. Toaletele sunt separate: adulţi, copii şi toalete de urgentă, fiind adaptate nevoilor fiecărui tip de utilizator şi beneficiază de toate sistemele de protecţie şi autocurăţare care să evite contaminarea încrucişată.

Personalul operaţional realizează operaţiuni de filtrare în vestiare proprii destinate antrenorilor sau personalului suport. Întregul personal este testat periodic din punct de vedere medical şi traversează zilnic o procedură de control pre-operaţional.

Circulaţia vizitatorilor şi a personalului de întreţinere şi mentenanţă se realizează utilizând zonele de filtrare disponibile şi echipamentele de protecţie de unică folosinţă puse la dispoziţie de către noi.

Accesul in pisine se poate realiza doar dupa prezentarea  avizului  epidemiologic şi carnetului de vaccinări al copilului, precum şi a următoarelor analize: sumar de urină, examen coproparazitologic, exudat faringian şi nazal. Analizele exudat faringian şi nazal pentru copil vor fi refăcute obligatoriu în perioada martie-aprilie şi septembrie-octombrie a fiecărui an. Daca in perioada abonamentului , se realizeaza inghetarea acestuia ca urmare a unei boli a copilului, se vor reface dupa caz examenele medicale.

Pentru orice persoană adultă însoţitoare a copilului în timpul activităţii în piscină se vor prezenta anterior accesului următoarele analize: aviz epidemiologic, sumar de urină, iar pentru persoanele de sex feminin şi examen de secreţie vaginală. Analizele solicitate persoanelor adulte însoţitoare (daca acestea îşi mai însoţesc copii în piscine) vor fi refăcute la un interval de 6 luni.

 

  1. Interzicerea temporara a accesului

In situatia in care , antrenorul considera ca minorul nominalizat in contractul de abonat  prezinta semne de boala sau oboseala , care fac imposibila activitatea de educatie acvatica in conditii de siguranta, acesta poate refuza realizarea sedintei de educatie acvatica. Clubul Spash Academy trateaza in mod echilibrat si cu respect toti beneficiarii. De aceea in situatia in care un beneficiar , sau un  insotitor al acestuia nu  respecta normele de conduită , moralitate si comportament , in cadrul clubului ,ne  rezervam dreptul de a interzice  accesul in cadrul facilitatii.

 

Accesul este deasemenea  interzis:

  • Persoanelor aflate sub influenta alcoolului, a substantelor halucinogene  sau a drogurilor;
  • Persoanelor, cu aspect neingrijit;
  • Persoanelor insotite de animale;
  • Persoanelor, cu semne de boala ;
  • Persoanelor care nu detin echipamentul necesar utilizarii facilitatii .

 

  1. Contractare servicii / abonare

Inscrierile se pot face prin aplicatia  on line sau la receptie . Confirmarea statutului de membru are loc doar dupa o intalnire cu managementul clubului, vizitarea facilitatii, stabilirea celei mai potrivite optiuni de educatie acvatica pentru copilul dumnneavoastra si contractarea acestor servicii. Pentru confortul clientilor  nu se realizeaza  abonamente peste capacitatea de confort a piscinelor, pe care am stabilit-o cu  mult sub capacitatea  maxima a acestora . Dupa ocuparea orelor de program  NU SE MAI FAC ABONAMENTE , decat in masura in care se disponibilizeaza orele deja contractate.

Accesul la orele de educatie acvatica  si la celelalte servicii oferite se va face doar dupa ce ati luat la cunostinta prevederile  prezentului Regulament. Detaliile privind tipul de abonament , drepturile si obligatiile pe care le presupune statutul de membru , se regasesc in contractele individuale ale fiecarui abonat.

 

  1. Plata serviciilor

Plata contravalorii  serviciilor se realizeaza in conditiile contractuale. Costul serviciilor precum si durata lor, pot fi modificate , aplicarea noilor tarife urmand a se realiza doar dupa expirarea perioadei de abonament deja contractate. Tarifele practicate se gasesc doar pe brosurile clubului sau pe site-ul oficial : www.splash-acedemy.ro.

 

  1. Orele de curs

Programarea şedinţelor de educatie acvatica se va face de comun acord , orele de curs se vor mentiona in contract  şi nu se vor modifica pe toată durata abonamentului. Sedinţele programate vor începe la ore fixe şi se vor încheia la fără 10 minute ale fiecărei ore . Abonatii clubului au dreptul , dar si obligatia de a primi recomandari de la personalul calificat cu privire la utilizarea facilitatilor .

 

  1. Participare la curs

Va rugam  sa va prezentati cu cel putin 30 min. inainte de curs pentru a putea sa  pregatiti  copilul pentru ora de curs. Detalii despre inghetarea abonamentului si reprogramari gasiti in contractele individuale.

 

  1. Foto, video

Complexul este monitorizat video in toate zonele legal permise.

Beneficiarul abonamentului sau orice reprezentant al acestuia , care insoteste copilul , va putea folosi materiale fotografiate sau filmate pe cont propriu în incinta SPLASH ACADEMY, numai pentru arhiva personală sau familie.

 

  1. Program de functionare

Programul de functionare al Splash Academy este Luni – Vineri: 09.00-21.00; Sambata si  Duminica :10.00-18.00. Inafara orelor de program accesul in incinta clubului este interzis.De regula nu se vor tine cursuri in zilele de sarbatori legale .

 

  1. Vizitatori

Circulaţia vizitatorilor se realizează , doar cu acordul, conducerii centrului , utilizând zonele de filtrare disponibile şi echipamentele de protecţie de unică folosinţă puse la dispoziţie de către noi.

 

  1. Tinuta de curs

Echipamentul pentru cursurile de inot se compune dupa cum urmeaza :

  • Baieti- slip sau sort de baie, ochelari de inot, halat, prosop si slapi
  • Fete- costum de inot dintr-o singura piesa , casca de inot , ochelari de inot, halat, prosop si

 

  1. Comportament si responsabilitati

Va rugam sa fiti respectuosi fata de ceilalti cursanti/utilizatori  si sa va comportati in asa fel incat sa nu va puneti pe dumneavoastra, pe ceilalti cursanti sau pe instructori intr-o ipostaza deranjanta.

 

  1. Recomandari pentru sanatate

Nu oferiti copilului  o masa calorica sau bauturi acidulate   inainte de  curs. Incercati sa fiti prezent la timp, pentru a putea realiza exercitiile de incalzire.  Nu permiteti  copilului sa participe la  cursuri daca prezinta simptome de imbolnavire  , nu se simte bine, sau daca ii sunt prescrise medicamente care ii pot influenta rezistenta la efort.
Comunicati in prealabil daca capilul a suferit sau sufera  de o afectiune medicala.

 

  1. Obiecte de valoare

Se recomanda a nu se purta  obiecte de valoare in timpul orelor de educatie acvatica . Odata accesata zona de vestiare , trebuie sa va securizati bunurile utilizand dulapurile vestiar cu cifru din incinta . Centrul  nu-si asuma responsabilitatea pentru pierderea sau disparitia lucrurilor personale nesecurizate. Ca politica generala, obiectele uitate si gasite se vor pastra si se vor returna la cerere.

 

  1. Nepermise 

Este interzis accesul in bazinele  de inot sau in facilitatile sociale , cu incaltamintea obisnuita. Ca exceptie se pot accesa vestiarele cu tinuta de strada, pentru a ajuta copilul la echipare si dusare , dar numai purtand protectiile de unica folosinta disponibile in dispenserul de la intrare.

Este interzis accesul in incinta bazinului de inot a persoanelor care insotesc copiii, fara permisiunea instructorului , si fara echipament adecvat.

Inainte de a frecventa piscina este obligatoriu sa faceti dus. Accesul se face prin zonele de filtare, purtand echipament adecvat ( slapi, halat, slip, ochelari, casca protectie par ) , insotit de catre instructor.

Sunt interzise sariturile de pe deck-ul  bazinelor, in apa fara supravegherea instructorului , alergatul pe deck  , bruscarea, scufundarea cu forta si stropirea cu apa a unui alt inotator.

Utilizarea  gumei de mestecat sau  ingerarea de alimente  in timpul inotului si/sau aruncarea de resturi sau ambalaje  pe deck sau in apa sunt interzise.

In scopul pastrarii securitatii membrilor si invitatiilor clubului, este interzisa purtarea de :arme albe, arme de foc, arme cu gaze, arme cu bile, spray-uri lacromogene sau paralizante. .

Distribuirea si utilizarea bauturilor alcoolice, narcoticelor, precum  si fumatul in incinta clubului este interzisa . Exceptional pentru fumat exista locuri special amenajate. Recomandarea noastra este de a nu fuma, intrucat sunt copii in preajma, iar acestia trebuie feriti de acest viciu  .

Este interzisa deschiderea geamurilor sau usilor pentru ventilare ,  daca functioneaza sistemul de climatizare prevazut cu aport de aer proaspat .

 

  1. Interzicerea definitiva a accesului

Abonamentul se poate anula cu interzicerea definitiva a accesului  in una din urmatoarele situatii :

  • nerespectarea regulamentului ;
  • folosirea unui limbaj obscen , necuviincios , a unor gesturi indecente, comportament violent sau care poate prejudicia imaginea clubului  ;
  • nerespectarea modalitatilor de acces si filtarea inainte de utilizarea bazinelor
  • nerespectarea in mod repetat a observatiilor instructorilor ;
  • savarsirea de infractiuni in perimetrul facilitatii ;
  • consumul de droguri sau alcool;
  • declararea eronata a datelor in fisa de inscriere sau prezentarea de analize medicale catre nu corespund realitatii  ;
  • instrainarea bratarii de acces unei terte persoane cu scopul de a utiliza serviciile centrului, fara a fi abonat si fara a avea la dosar analizele medicale obligatorii .

 

  1. Situatii de urgenta

In cazul unei situatii de urgenta rugam clientii sa urmeze instructiunile personalului  si  luminile EXIT spre iesire . Centrul este dotat cu generator electric si sistem de iluminare in caz de urgenta         ( luminoblocuri) . Deasemenea exista o centrala de incendiu complet automatizata dotata cu senzori de fum , senzori de temperatura si   butoane antipanica. Exista 3 cai de evacuare distincta din etajul cu vestiare si facilitati sociale si 4 cai de evacuare din parter, corect marcate cu lumini de urgenta . Cladirile centrului sunt  proiectate si  utilate la cel mai inalt standard pentru situatii de urgenta.