concept inovator

Splash Academy este cel mai modern concept de : educatie, sport si sanatate destinat copiilor , o facilitate proiectată şi realizată la cele mai înalte standarde existente în domeniu, beneficiind de cel mai avansat şi nechimizat sistem de tratare al apei , cele mai revolutionare echipamente si terapii de recuperare medicala pediatrica  şi cel mai înalt grad de bio-securitate. Complexul ofera o gama larga de servicii destinate exclusiv copiilor : educaţie acvatica pentru bebelusi , inot , sala de gimnastica cu echipamente profesionale (Panatta Kids )  , kineto-profilaxie pediatrica , kinetoterapie, hidro-kinetoterapie , recuperare medicala pediatrica in mediu acvatic, recuperare medicala pediatrica utilizand tehnologii avansate ce incorporeaza realitatea virtuala , evaluari ale posturii si ale aparatului locomotor, precum si programe personalizate ( control al obezitatii infantile, ADHD, autism)  . Ne adresam atat copiilor si bebelusilor clinic sanatosi , cat si  celor mai putin norocosi, care duc o lupta pentru normalitate. Oferim programe specializate, dispunand de tehnologii avansate  si  unice, o echipa motivata si motivatoare precum si toata logistica necesara si adaptata activitilor sportive si medicale .

Filozofia noastra se bazează pe un concept complex de siguranţa, sănătate şi armonie cu mediul. Acest concept de biosecuritate, destinat exclusiv facilităţilor pediatrice se  bazeaza pe identificarea elementelor de hazard, controlul circulaţiei vectorilor si acţiuni corective , transparente ,implementate continuu.  Am denumit aceasta filozofie  “SAFENOLOGY” . Veti afla   ce ne diferenţiază faţă de orice altă facilitate pe care aţi frecventat-o parcurgand conţinutul explicativ al site–ului,  efectuand un tur virtual si de ce nu o vizită (consultati conceptul de  biosecuritate).

Complexul  Splash Academy are în componenţă 2 bazine de natatie si hidrokinetoterapie ,acoperite, beneficiind de cea mai înaltă tehnologie de tratare nechimizata a apei disponibilă în acest moment ( utilizate exclusiv de  bebelusi  5 luni+ si copii) , facilităţi sociale la cel mai inalt standard de siguranta si confort, ce asigura filtrarea adecvată a utilizatorilor, o sala de gimnastica profesionala pentru copii cu varsta de +4 ani ( Panatta Kids) , cea mai moderna clinica de kineto-profilaxie si recuperare medicala pediatrica, care utilizeaza in premiera o combinatie intre mediul acvatic  si tehnologia realitatii virtuale (www.aqua-kinetic.ro),  un vitamin-bar si o zonă de restaurant (www.classicfood.ro) .